Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιτροπές Ελέγχου παιδικών χαρών στον δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου και στο Νομό Φθιώτιδας


lofos paixnidia
Συγκροτήθηκαν τέσσερις τριμελείς Επιτροπές Ελέγχου παιδικών χαρών για το νομό Φθιώτιδας.
Η σημερινή (24/1) απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση πάρθηκε κατόπιν προτάσεων των μελών, από την ΠΕΔ και των Δήμων Στυλίδας, Αμφίκλειας – Ελάτειας, Μώλου – Αγίου Κων/νου, Λοκρών και Μακρακώμης.
1η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας:
  1. Κωνσταντίνο Μέρρα, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Κυριαζή.
  2. Σωτήρη Αναγνώστου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, με αναπληρώτριά του τη Σταματία Λαγού, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Μακρακώμης.
  3. Αφροδίτη Ρήγα, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, με αναπληρώτρια της την Λίτσα Παταργιά, κλάδου ΤΕ Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Μακρακώμης.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Βασιλική Ρέγκλη με αναπληρώτριά της την Γαρυφαλιά Γκόλφη, υπάλληλοι του Δήμου Μακρακώμης.
2η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών για όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Λαμιέων:
  1. Ιωάννη Καρακώστα, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με αναπληρωτή του τον Χρήστο Χασιώτη.
  2. Βασίλειο Ντούβρα, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, με αναπληρώτριά του, την Άννα Νικολάου, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.
  3. Αικατερίνη Κοτάκου, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, με αναπληρώτριά της την Ελένη Νικολάου, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, υπάλληλο του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Χριστίνα Φαλάρα με αναπληρωτή της τον Μακρόπουλο Κωνσταντίνο, υπάλληλοι του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου.
3η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών για όλες τις παιδικές χαρές των Δήμων Δομοκού, Στυλίδας και Μακρακώμης:
  1. Μάρκο Τσίτσια, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με αναπληρωτή του τον Δημήτρη Τελώνη.
  2. Αθανάσιο Τσαρούχα, κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών με αναπληρώτριά του την Τριανταφυλλιά Σιούλα, κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Λοκρών.
  3. Ηλία Γεωργίτση, κλάδου ΠΕ Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Φουρλεμάδη, κλάδου ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Λοκρών.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται ο Ιωάννης Ματθαίου με αναπληρωτή του τον Βασίλειο Λιάρτη, υπάλληλοι του Δήμου Λοκρών.
4η Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών για όλες τις παιδικές χαρές των Δήμων Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου και Λοκρών:
  1. Κωνσταντίνο Πόρρο, εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας με αναπληρώτριά του την Ελισσάβετ Παπαγεωργίου.
  2. Σταύρο Καυκά, κλάδου ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών, με αναπληρωτή του τον Απόστολο Ζήση, κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Στυλίδας.
  3. Χρήστο Τσαντίκο, κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών (M.Sc), με αναπληρωτή του, τον Κωνσταντίνο Παπαχρήστου, κλάδου ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, υπάλληλοι του Δήμου Στυλίδας.
Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Φωτεινή Λυμπέρη, με αναπληρώτριά της την Παναγιώτα Καραγεώργου, υπάλληλοι του Στυλίδας.
Η θητεία των Επιτροπών είναι διετής.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)