Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τον τεχνοκράτη Ρουσσόπουλο επιλέγει ο Μπακογιάννης για την «ηλεκτρική καρέκλα» της Περιφέρειας


Μετά από 30 μήνες θητείας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και προκειμένου να ακολουθήσει νέα επαγγελματική πορεία, στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη πληροφορηθήκαμε την αποχώρηση του παραγωγικού κ. Νίκου Χαρδαλιά,  από το σύνολο των άμεσων και έμμεσων συνεργατών του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη. Κι` από τότε, άρχισε ένα νέο κουϊζ! Θα αντικατασταθεί ή όχι η θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα στην Περιφέρειά μας;;;

φωτογραφίαΟ Χαρδαλιάς έφυγε, ο Ρουσσόπουλος  έρχεται…

Τελικά η ώρα αυτή ήρθε με την … αυγή του 2017! Σχεδόν δύο μήνες μετά, η χηρεύουσα θέση, ο πολύ σημαντικός ρόλος του Εκτελεστικού Γραμματέα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλύπτεται με την επιλογή ενός προσώπου που η Αυτοδιοίκηση και η δημόσια ζωή της Στερεάς Ελλάδας ξέρει καλά! Πρόκειται για τον κ. Κωνσταντίνο Ρουσσόπουλο, τον Χαλκιδαίο τεχνοκράτη, ο οποίος επιλέγει από τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη για το ρόλο του «μαέστρου» στην Περιφέρειά μας, εκείνος που θα κρατά τη μπαγκέτα του συντονισμού του παραγόμενου έργου από την πολιτική ηγεσία.
Ο κ. Κώστας Ρουσσόπουλος είναι έγγαμος, πατέρας 2 ανηλίκων τέκνων, είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, έχει εργαστεί πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως λογιστής και μάνατζερ. Στην Αυτοδιοίκηση έχει αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών και Τουρισμού Δήμου Χαλκιδέων & Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Χαλκίδας (ΔΕΥΑΧ),  Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Αναπληρωτής Δήμαρχος Χαλκιδέων, Πρόεδρος ΔΣ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Δήμου Χαλκιδέων (ΔΑΚ Χαλκίδος)., Πρόεδρος ΔΣ Δημοτικής Επιχείρησης Κατασκευής και Εκμετάλλευσης Σταθμών Αυτοκινήτων Χαλκίδος (ΔΕΚΕΣΑΧ). Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκιδέων από το 2007 έως το 2014 και για πέντε χρόνια (2005-2010) ήταν Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς.
Από το Ιανουάριο του 2014 έως το Δεκέμβριο του 2015 διετέλεσε πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς.
«Η επιλογή τού Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στο πρόσωπό μου για την θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα,ειναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη.
Υπάρχει μιΑ ομάδα άξιων συνεργατών που με επικεφαλής τον ακούραστο και παντός καιρού Περιφερειάρχη κάνει την καρδιά της Ελλάδας, την Στερεά μας, να πάλλεται δυνατά!» σχολίασε στο ξεκίνημά του ο κ. Ρουσσόπουλος.http://www.endelfoisonline.gr/45908/%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%b7-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%ad%ce%b3%ce%b5%ce%b9/
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)