Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στον Άγιο Κωνσταντίνο η Μυρτιδιώτισσα


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 21 επιβατών και του πλοίο Μυρτιδιώτισσα που παρουσίασε πρόβλημα μεσοπέλαγα δύο ώρες μετά τον απόπλου (13.00) από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και έχοντας προορισμό τις Β. Σποράδες.
Με το ρυμουλκό «Χρήστος 17» και συνοδεία του Λιμενικού πήρε το δρόμο της επιστροφής, ενώ η πλοιοκτήτρια εταιρία θα βάλει τα έξοδα διανυκτέρευσης στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου.
Επιπλέον θα δοθεί ως δώρο για αποζημίωση δωρεάν εισιτήρια με το πλοίο για τις Β. Σποράδες μέσα στο 2017 σύμφωνα με την επιθυμία του καθενός.
Στο πλοίο επέβαιναν και 32 άτομα πλήρωμα που σύμφωνα με τον καπετάνιο Κωνσταντίνο Κλουμιστό κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κινδυνεύσει κανείς στις 2 και πλέον ώρες που έμειναν χωρίς μηχανή στο έλεος των κυμάτων. Επιπλέον το πλοίο ήταν φορτωμένο με εφτά ΙΧ και ένα δίκυκλο. Άνθρωποι και μηχανές είναι όλοι σε πολύ καλή κατάσταση.
efthia.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)