Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σάρωσαν οι «νέοι» στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Φθιώτιδας


epsf1
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ανανεωμένο κατά 73%, προέκυψε απόψε στην ΕΠΣ Φθιώτιδας μετά τις εκλογές που έγιναν, τελικά με ένα ψηφοδέλτιο, αυτό του Δημήτρη Κουτρουμάνου ο οποίος θα συνεχίσει και για τα επόμενα 4 χρόνια να διοικεί τα σωματεία του Νομού.
Στην εκλογική διαδικασία από τα 63 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου,  προσήλθαν τα 60 και βρέθηκαν 59 έγκυρα ψηφοδέλτια.
Από το απερχόμενο Διοικητικό συμβούλιο απέτυχαν να εκλεγούν 5 (!), ο β’ αντιπρόεδρος Σωτήρης Τζαβάρας, ο γεν. γραμματέας Κώστας Μπαρούτας, η ταμίας Πόπη Κυριτσοπούλου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Παύλος Γούσιος και ο Πάνος Ζουμπόπουλος!
Αν υπολογίσουμε και τους τρεις που δεν κατέβηκαν υποψήφιοι (Παρασκευάς Αντωνίου, Νώντας Παπασυκιώτης, Λουκάς Κατσινέλος), στο νέο ΔΣ θα συνεχίσουν μόνο τρεις (Κουτρουμάνος, Τσαμπάκαλος, Περιβολιώτης).
Πρώτος σε ψήφους αναδείχτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Δημήτρης Κουτρουμάνος ο οποίος από τα 59 έγκυρα ψηφοδέλτια πήρε 51 σταυρούς.
Νέα άτομα λοιπόν στο… φρεσκοεκλεγμένο ΔΣ είναι οι Κώστας Σακελλάρης, Νώντας Χαντζής, Θωμάς Σιάππας, Δημήτρης Καρακώστας, Δημήτρης Νικολάου, Χρήστος Φαφούτης, Μιχάλης Κορδολέμης και Βαγγέλης Ασημωτός.
Να δούμε αναλυτικά τις ψήφους που πήραν οι υποψήφιοι:

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ…51
ΤΣΑΜΠΑΚΑΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ…43
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ…35
ΧΑΝΤΖΗΣ ΝΩΝΤΑΣ…33
ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ…30
ΣΙΑΠΠΑΣ ΘΩΜΑΣ…30
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ…29
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ…29
ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ…29
ΚΟΡΔΟΛΕΜΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ…28
ΑΣΗΜΩΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ…24
Αναπληρωματικοί
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΤΑΣΟΣ…23
ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΠΗ…20
ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ…20
ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ…19
ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ…16
ΜΑΝΤΖΙΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΣ…15
ΓΚΙΟΛΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ…12
ΚΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ…12
ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ…11
ΓΟΥΣΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ…10
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ…10
efthia.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Οι Αριστουχοι στα Λυκεια Μώλου και Καμένων Βούρλων