Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οδυσσεια 9 ωρων για 150 επιβατες --Πριν λιγο εφτασε το τρενο στο Λιανοκλαδι




Πριν λίγο έφτασε στο Λιανοκλάδι η αμαξοστοιχία IC 53 με κατεύθυνση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, η οποία είχε ακινητοποιηθεί από το πρωί στην περιοχή του Δομοκού προκαλώντας ντόμινο καθυστερήσεων και στα υπόλοιπα τρένα της γραμμής.



Οι τεχνικοί του ΟΣΕ για να ελαττώσουν νέα πιθανά προβλήματα στη συνέχεια του ταξιδιού, δρομολόγησαν άλλη μηχανή που προηγείται και εκτελεί αποχιονισμό της γραμμής.



"Πρώτα ο θεός συνεχίζει το ταξίδι της για την Αθήνα" ήταν το σχόλιο αρμοδίου του ΟΣΕ, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα νέας βλάβης.
Το τρένο που εκανε το δρομολόγιο προς Αθήνα είχε ακινητοποιηθεί για πάνω από έξι μετατρέποντας το ταξίδι των επιβατών σε οδύσσεια .

Στην αμαξοστοιχία 55 βρίσκονταν 150 επιβάτες οι οποίοι και αναχώρησαν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα για τον προορισμό τους.

Νωρίτερα εν τω μεταξύ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ ανακοίνωσε πως λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική υποδομή, στο τμήμα μεταξύ Λαμίας και Θεσσαλονίκης, αναγκάζεται να μειώσει για απόψε και αύριο τα δρομολόγια των τραίνων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα, αλλά και των συρμών του προαστιακού σιδηρόδρομου στο τμήμα Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Θεσσαλονίκη
lamiakos-typos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)