Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

23 Ιανουαρίου το πρώτο μπλόκο στην Ανθήλη


mploko psila
«Δεν παραμυθιαζόμαστε από τις όποιες εξαγγελίες της κυβέρνησης που στόχο έχουν να τους εξασφαλίσει εκ νέου την ανοχή μας…», αναφέρουν στο κάλεσμά τους τα μέλη του Ενωτικού Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανθήλης – Λαμίας για το πρώτο μπλόκο της νέας χρονιάς.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση τους και μετά τη σχετική απόφαση για κινητοποιήσεις από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων στη Λάρισα, επικύρωσε και η δική τους συνέλευση τη συμμετοχή τους στον αγώνα με μπλόκο στις 23 Ιανουαρίου στον κόμβο της Ανθήλης.
«δεν παραμυθιαζόμαστε από τη καταβολή των επιδοτήσεων/ενισχύσεων μιας και είναι λεφτά που δικαιούμασταν, δεν απογοητευόμαστε από τις προσπάθειες της να στρέψει τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα εναντίον μας», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους και συνεχίζουν: «Τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν παρθεί και ετοιμάζονται εκ νέου να πάρουν στρέφονται ενάντια σε όλους τους ανθρώπους του μόχθου και δεν εξαιρούν κανέναν μας.
Το ίδιο και οι αγώνες μας και οι διεκδικήσεις μας δεν εξαιρούν κανέναν και αυτό το γνωρίζουν καλά οι εργαζόμενοι.
Αλλά το γνωρίζει και η κυβέρνηση, το γνωρίζουν και αυτοί που συμφωνούν με την ουσία της πολιτική της και για αυτό κύριο στόχο έχουν να τους στρέψουν ενάντια μας, να σπείρουν την απογοήτευση και να εμποδίσουν τον πανελλαδικό συντονισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων μας».
Πρώτο βήμα πάντως είναι το γενικό κάλεσμα στις Επιτροπές Αγώνα, προκειμένου να λάβουν μέρος στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στο κοινοτικό κατάστημα Ανθήλης στις 5:00 το απόγευμα, προκειμένου «να επιτευχθεί ο ευρύτερος συντονισμός και να οργανωθεί καλύτερα ο αγώνας μας, ώστε να είναι πιο αποφασιστικός και αποτελεσματικός και για να είναι ανίσχυρες οι όποιες προσπάθειες διάσπασης, όπως αυτές του πρόσφατου παρελθόντος».
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)