Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόσκληση σε Αναπληρωτές για τα σχολεία των προσφύγων


prosfugopoula
Την πρόθεσή του για την πρόσληψη εκπαιδευτικών από τους πίνακες των Αναπληρωτών ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Εκκρεμεί η δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της σχετικής υπουργικής απόφασης, με την οποία θα καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ18.41, ΠΕ19-ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ60 και ΠΕ70, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους υφιστάμενους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών γενικής εκπαίδευσης σχολικού έτους 2016-2017 και επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές πλήρους ωραρίου (για τον κλάδο ΠΕ60) ή αναπληρωτές πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου (για τους λοιπούς κλάδους) σε Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ). Η πρόσκληση θα απευθύνεται και σε όσους έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση στο πλαίσιο προηγούμενων αποφάσεων αρκεί να συμπληρώσουν, σχετικά, την ηλεκτρονική αίτησή τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.Σ.Υ.Δ.), https://opsyd.sch.gr/. Θα παρέχεται η δυνατότητα τροποποίησης/συμπλήρωσης της υφιστάμενης αίτησης τους.
Με την παρούσα διαδικασία δεν υποβάλλουν αίτηση οι εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη προσληφθεί ως αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου κατά το τρέχον σχολικό έτος (από τους πίνακες Γενικής Εκπαίδευσης ή τους πίνακες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, ανεξαρτήτως κλάδου πρόσληψης), εξαιρουμένων των εκπαιδευτικών που έχουν ήδη προσληφθεί ως αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου (και απασχολούνται) σε ΔΥΕΠ και στους οποίους παρέχεται, κατ’ εξαίρεση, η δυνατότητα τροποποίησης της ήδη υπάρχουσας αίτησης, μόνο, για πρόσληψη/αναβάθμιση με πλήρες ωράριο σε οποιαδήποτε ΔΥΕΠ.
Στους ενδιαφερόμενους παρέχεται πρόσβαση στην ηλεκτρονική σελίδα του Ο.Π.ΣΥ.Δ. (https://opsyd.sch.gr/) από σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων θα καθοριστεί με τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της ως άνω υπουργικής απόφασης.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)