Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επίσκεψη του Βουλευτή Γ.Σαρακιώτη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας


 Παράρτημα Προστασίας Παιδιού (4) 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Επίσκεψη του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας»
Παράρτημα Προστασίας Παιδιού (3)
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης παρευρέθηκε στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας, όπου και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τους εργαζόμενους της δομής εν όψει των εορταστικών ημερών. Ο ίδιος, συνοδεία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Θεόδωρου Δημόπουλου και των στελεχών, επισκέφθηκε τους χώρους και τις λοιπές εγκαταστάσεις, ερχόμενος σε επαφή τόσο με τα παιδιά, όσο και με το προσωπικό, επιδεικνύοντας το ενδιαφέρον του για τον τρόπο λειτουργίας του Παραρτήματος και γενικότερα τη φύση των παρεχομένων υπηρεσιών.
Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Γιάννης Σαρακιώτης υπογράμμισε: «Οι δυσχέρειες και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η χώρα, δεν πρέπει να μας κάνουν να ξεχνάμε τα ζητήματα κοινωνικής προστασίας και παροχών υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας. Δομές, όπως το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας, πρέπει να υποστηρίζονται και να ενισχύονται. Οι ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές Νέο Έτος συνοδεύονται με τις ευχές για τη συνέχιση του σημαντικού έργου του Παραρτήματος».
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Οι Αριστουχοι στα Λυκεια Μώλου και Καμένων Βούρλων