Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ψήφισμα να μην κλείσει η τράπεζα στο Μώλο



ethniki trapeza
Από τις λίγες ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μώλου – Αγ. Κων/νου ήταν η έκδοση ψηφίσματος απέναντι στη φημολογία για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Μώλο.
Το κτίριο που στεγάζει το εν λόγω υποκατάστημα ανήκει σε ιδιώτη και φαίνεται ότι στο πλαίσιο των περικοπών εξετάζεται η μεταφορά του εκτός όμως Μώλου. Μετά από συζήτηση του θέματος στο τελευταίο συμβούλιο, ομόφωνα πάρθηκε η απόφαση για ψήφισμα, ενώ διατυπώθηκε επίσης η άποψη μιας σειράς κινητοποιήσεων προκειμένου να υποστηρίξουν το αίτημά τους.
Το ψήφισμα:
Ο ∆ήµος Μώλου Αγίου Κων/νου µε οµόφωνη απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, εκφράζει την πλήρη αγανάκτησή του για τις πληροφορίες σχετικά µε το κλείσιµο του Καταστήµατος της Εθνικής Τράπεζας στην Τοπική Κοινότητα Μώλου.
Το κατάστηµα αυτό λειτουργεί εδώ και 50 Χρόνια, δίνοντας αισιοδοξία για την ανάπτυξη του τόπου και την εξυπηρέτηση των πελατών του. Εξυπηρετεί την Τοπική Κοινότητα Μώλου και τις γύρω τοπικές Κοινότητες, µε πληθυσµό που φθάνει τους 4.000 κατοίκους, η πλειοψηφία των οποίων είναι αγρότες και επαγγελµατίες, οι οποίοι στηρίζουν την Τράπεζα, αφού όπως είναι γνωστό ο κύριος όγκος των συναλλαγών γίνεται µέσω των Τραπεζικών Καταστηµάτων.
Η σκέψη για κατάργηση του παραπάνω καταστήµατος θα επιφέρει µεγάλη αναστάτωση στην Τοπική Κοινωνία. Ο αντίλογος, ότι παρέχονται δυνατότητες συναλλαγών µέσω ηλεκτρονικών µέσων , i-banking κ.α., δεν είναι πειστικός, διότι η ηλικιακή σύνθεση του πληθυσµού και η έλλειψη ειδικών γνώσεων είναι δεδοµένη.
Για τους παραπάνω λόγους, ζητάµε να µην κλείσει το Κατάστηµα της Εθνικής Τράπεζας στο Μώλο, σεβόµενοι τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)