Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένας μαθηματικός για το ΔΥΕΠ Θερμοπυλών


thermopyles trofima
Τις προσλήψεις 44 αναπληρωτών εκπαιδευτικών πλήρους και μειωμένου ωραρίου για απασχόληση στις Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ) του τρέχοντος σχολικού έτους, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ02-Φιλολόγων, ΠΕ03-Μαθηματικών, ΠΕ06 – Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ08 – Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ19-20-Πληροφορικής και  ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδών για απασχόληση σε Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ).
Από αυτούς οι 13 είναι στη Δευτεροβάθμια εκ των οποίων ένας μαθηματικός μειωμένου ωραρίου είναι για το ΔΥΕΠ των Θερμοπυλών.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας   την   9η Ιανουαρίου 2017, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε ΔΥΕΠ μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)