Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βράβευση αριστούχων μαθητών στην Αταλάντη


Ο Μορφωτικός Ψυχαγωγικός Σύλλογος «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ» και ο σύλλογος των Αταλαντινών της Αθήνας, βράβευσε τους μαθητές των σχολείων της Αταλάντης που αποφοίτησαν με άριστα τη σχολική χρονιά 2015-16.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης.
Την έναρξη και παρουσίαση της εκδήλωσης έκαναν ο Πρόεδρος, Θανάσης Ζεκεντές, και η Ταμίας του Συλλόγου, Κατερίνα Θωμαΐδη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τμήματα της σχολής χορού Baila Amor, της Γιούλης Κάμπα, παρουσιάζοντας χριστουγεννιάτικες και λάτιν χορευτικές δημιουργίες.
Συνολικά απονεμήθηκαν 72 βραβεία στους μαθητές που αριστεύσαν τη σχολική χρονιά 2015-16: 30 στη ΣΤ’ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, 17 στη Γ’ Τάξη του Γυμνασίου, 14 στη Γ’ Τάξη του Γενικού Λυκείου και 11 στη Γ’ Τάξη του Επαγγελματικού Λυκείου Αταλάντης.
Ειδικά βραβεία δόθηκαν στη μνήμη: του ιατρού και βουλευτή Λεωνίδα Βελόπουλου στην Ελένη Αθανασίου για την εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή Κρήτης και του Κωνσταντίνου Βέλλου στους πρωτεύσαντες μαθητές κάθε σχολείου μέσης εκπαίδευσης.
????????????????????????????????????
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης και Δημήτρης Βέττας, ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Ηλίας Κολομτσάς, , τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών Γιάννης Χριστοφόρου και Βασίλης Κυριαζής, ο Πρόεδρος του Ωδείου Αταλάντης Ανδρέας Ζαΐμης, ο Τοπικός Σύμβουλος Αταλάντης Γιώργος Καρατράντος, η Προϊσταμένη της Αιάντειου Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αταλάντης Μαίρη Ζεκεντέ – Καρέντζου, οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων της Αταλάντης, γονείς και μαθητές.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)