Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στον υπολογιστή και μηνιαίοι πλέον οι λογαριασμοί της ΔΕΗ

Μηνιαίους λογαριασμούς σε όσους πελάτες επιθυμούν να τους λαμβάνουν στους υπολογιστές τους θα εκδίδει πλέον η ΔΕΗ, στην προσπάθειά της να περιορίσει τις ανεξόφλητες οφειλές.
Η ΔΕΗ φέρεται επίσης να έχει προχωρήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε οι λογαριασμοί που αποστέλλονται ηλεκτρονικά να αποτελούν επίσημα φορολογικά παραστατικά και παράλληλα να διασφαλίζεται το απόρρητο επικοινωνίας.

Στη ΔΕΗ εκτιμούν ότι ένα νοικοκυριό μπορεί ευκολότερα να προγραμματίσει τα έξοδά του και τελικά να καταφέρει να τα κουμαντάρει και να καταβάλει και το ποσό που του αντιστοιχεί για να εξοφλήσει τον λογαριασμό του όταν πρόκειται για μηνιαία δόση σε αντίθεση με όταν πρόκειται για διμηνιαία, όπου όπως αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια χάνεται ο έλεγχος και πολλοί λογαριασμοί μένουν ανεξόφλητοι.
Από την άλλη, βέβαια, το να προχωρήσει η επιχείρηση στη μετατροπή όλων των λογαριασμών σε μηνιαίων είναι ασύμφορο οικονομικά λόγω πρόσθετου κόστους εκτύπωσης.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)