Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έτοιμος ο κόμβος της Ξηριώτισσας


mpakogianniskshriotissa
Στις 12 το μεσημέρι παραδίδεται στην κυκλοφορία
Ένα έργο που αναμένεται να δώσει λύση στα κυκλοφοριακά προβλήματα του Περιφερειακού της Λαμίας, παραδίδεται στην κυκλοφορία το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2016.
Πρόκειται για τον κόμβο της Ξηριώτισσας ο οποίος στις 12 το μεσημέρι θα παραδοθεί στην κυκλοφορία με τη νέα του μορφή παρουσία του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και του Αντιπεριφερειάρχη Ευθύμιου Καραΐσκου.
Σύμφωνα με τα όσα είχαν παρουσιαστεί τον περασμένο Ιούλιο, θα υπάρχει απευθείας υπόγεια σύνδεση Αθήνας – Δομοκού – Καρδίτσας – Τρίκαλα και το αντίστροφο, προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις για τους διερχόμενους οδηγούς, ενώ η υπέργεια διαδρομή θα διευκολύνει όσους θέλουν να αλλάξουν διεύθυνση και φυσικά την άμεση σύνδεση Λαμίας – Στυλίδα.
ksiriotissa ergo12Το περασμένο διάστημα έγινε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου προκειμένου το δύσκολο αυτό έργο να παραδοθεί άρτιο και πριν την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα και με την τελευταία μικρή παράταση που είχε ζητηθεί. Σύμφωνα με το σημερινό ενημερωτικό από την Περιφέρεια Στερεάς τελικά από το νέο κόμβο θα εξυπηρετηθούν και οι εκδρομείς των Χριστουγέννων.
efthia.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)