Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο Λονδίνο


Στη ∆ιεθνή Έκθεση Τουρισµού World Travel Market, στο Λονδίνο συµµετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, µε σκοπό την προβολή των τουριστικών πλεονεκτηµάτων και υποδοµών ολόκληρης της Στερεάς.
Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν, σε όλες τις επαφές που έγιναν µε ξένα τουριστικά πρακτορεία και επιχειρήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισµού Γιάννης Κοτζιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός και ο θεµατικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ταγκαλέγκας.
Στην έκθεση βρέθηκαν εκπρόσωποι ενώσεων, φορέων και επιµελητηρίων που είχαν την δυνατότητα να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους για τις απαιτήσεις του σύγχρονου διεθνούς τουρισµού σε ένα ευρύ κοινό επιχειρηµατιών του κλάδου του τουρισµού.
Το περίπτερο της Περιφέρειας, εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ επισκέφθηκε και η Yπουργός Τουρισµού, Έλενα Κουντουρά η οποία ενηµερώθηκε από τον κ. Κοτζιά για τις εναλλακτικές µορφές τουρισµού που προωθεί η Περιφέρεια στην Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα, την Εύβοια και τη Βοιωτία αλλά και για τις δράσεις ενίσχυσης του χειµερινού τουρισµού. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)