Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φθιώτιδα:Πρόσφυγες στον Αγ Κωνσταντίνο,αναστάτωση στα Καμ. Βούρλα



Έντονη φημολογία επικρατεί το τελευταίο διάστημα για φιλοξενία προσφύγων στο Μοτελ Λεβέντης στον Αγ Κωνσταντίνο . Το θέμα έφερε δημότης και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ζητώντας εξηγήσεις από τον Δήμαρχο.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΟΤΕΛ Λεβέντης αγ κωνος
Ο κος Γιάννης Συκιώτης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 εξήγησε πως δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο από τις φήμες που κυκλοφορούν αλλά και δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης. Η φημολογούμενη συμφωνία έγινε μεταξύ ιδιώτη που εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, οπότε ο Δήμος δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης.
Παρ όλα αυτά και για να μην αναστατώνονται οι δημότες μας με φήμες προκάλεσα για την Δευτέρα διευρυμένη συνεδρίαση της τοπικής ενότητας Καμ. Βούρλων και εκπροσώπων όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στην Λουτρόπολη, εξήγησε ο κος Συκιώτης ια να προσθέσει πως όταν είχαν γίνει επαφές με τον Δήμο για άλλα ακίνητα και για άλλης μορφής φιλοξενία εκείνος το απέτρεψε.
lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)