Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Α” ΕΣΚΑΣΕ: ΜΩΛΟΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 55-79


Η Μαλεσίνα επιβεβαίωσε τα υπέρ της προγνωστικά που την ήθελαν να παίρνει τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνος μέσα στο Μώλο, αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης όλοι έμειναν ευχαριστημένοι καθώς η ομάδα του Θάνου πήρε αυτό που ήθελε και ο ουραγός Μώλος έπιασε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Μάλιστα, για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα η ομάδα του Σεβαστόπουλου ήταν κοντά στο σκορ δίνοντας και ένα διαφορετικό τόνο στην αναμέτρηση…
Η Μαλεσίνα προηγήθηκε με 16-20 στην α” περίοδο και 30-44 στο ημίχρονο, για να φτάσει τελικά στο 55-79 και στο +24.
Καλύτερος των ηττημένων ο Σιότροπος με 25 (4) πόντους ενώ ανησυχία υπάρχει στις τάξεις των γηπεδούχων για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Παπανικολάου.
Από τη Μαλεσίνα, αυτό το ματς ήταν μια καλή ευκαιρία για ομαλή επιστροφή στη δράση του Συριστατίδη που έδειξε ετοιμοπόλεμος πετυχαίνοντας και 27 πόντους, ενώ απουσίασε ο τραυματίας Βίγγος.
Διαιτητές: Χριστοδούλου-Μασλατζίδης Ι.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-20, 30-44, 47-62, 55-79.
ΜΩΛΟΣ (Σεβαστόπουλος): Σακελλαρόπουλος, Καλοβελώνης 5, Παπανικολάου 3, Βλασσόπουλος, Γρίβας 4, Κωνσταντόπουλος, Χάϊτας Χρ. 2, Κρέτσης 2, Ανδρίτσος,Νικολάου 14, Καίσαρης, Σιότροπος 25 (4).
ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος): Κατσαγάνης 17 (1), Κανακάρης 6 (2), Γάτος 4, Καραστάθης, Παπαδημητρίου 16 (1), Ψωρομίτας 2, Συριστατίδης 27 (3), Τούντας 2, Ανθόπουλος, Ταμπούρης, Φιλιππόπουλος 4, Καραμίντζος 1.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)