Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE


Απέχει 1,5 χλμ. από το χωριό Παπάδες και 10 χλμ. από την παραλία Βασιλικών. Βρίσκεται στη θέση Παπάδες  στη Βόρεια Εύβοια και είναι ένας μοναδικά οργανωμένος και περιφραγμένος χώρος 20 στρεμμάτων, δασικής αναψυχής και ξεκούρασης, σε μια περιοχή με σπάνια φυσική ομορφιά και εξαιρετική θέα στη θάλασσα.
 
Το Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE δέχεται επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, όλους τους μήνες του έτους. Η αποστολή του είναι να προσφέρει τη ζεστή του φιλοξενία και να καλύψει κάθε είδους ανάγκη για πραγματική και φυσική απόλαυση.
Η επαφή μικρών και μεγάλων με τη φύση (δασικές, περιβαλλοντικές, εκδρομικές, εταιρικές, εκκλησιαστικές αποστολές), η διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και κοινωνικών εκδηλώσεων, καθώς και η ενημέρωση για την αναγκαιότητα της προστασίας του δάσους στους μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, αποτελεί βασική προτεραιότητά μας.
Η θέση του Δασικού Χωριού είναι τέτοια, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να απολαύσει το βουνό ή τη θάλασσα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
 
Το Δασικό Χωριό PAPADES VILLAGE αποτελεί ιδανικό τόπο προορισμού και για οικογενειακές διακοπές, εφόσον οι εσωτερικοί (σπίτια με 2 υπνοδωμάτια, παιδότοπος) αλλά και οι εξωτερικοί υπαίθριοι χώροι (περίφραξη όλου του Δασικού Χωριού, παιδική χαρά, φάρμα με ζώα) έχουν σχεδιαστεί για να εκπληρώσουν απόλυτα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των μικρών μας φίλων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)