Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο Αυτοφωρο ο προεδρος της Τοπικης Κοινοτητας Αχινου

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αχινού που συνελήφθη από την Αστυνομία να αφαιρεί χρήματα από την ταμειακή μηχανή επιχείρησης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο κατηγορούμενος άνοιγε με αντικλείδι το φούρνο του χωριού του εδώ και δύο μήνες και έπαιρνε τις εισπράξεις από το Ταμείο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας ημεδαπού, στην ανωτέρω περιοχή, οι αστυνομικοί έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση το κατάστημα, ενώ στην ταμειακή του μηχανή τοποθετήθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Την Πέμπτη, βραδινές ώρες, ο κατηγορούμενος εισήλθε στο κατάστημα και αφού αφαίρεσε χρήματα από την ταμειακή μηχανή, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (115) ευρώ και ένα κλειδί, το οποίο χρησιμοποίησε για την είσοδο του στο κατάστημα.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου, είχε διαπράξει 25 κλοπές από το ανωτέρω κατάστημα, ενώ το συνολικό χρηματικό ποσό που αφαίρεσε, ανέρχεται στις 3.000 ευρώ. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
lamiakos-typos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)