Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τα ηνία στην ΠΕΛ και στο Ορφανοτροφείο;

  Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τα ηνία στην ΠΕΛ και στο Ορφανοτροφείο;
Όπως είναι γνωστό η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας είναι ακέφαλη μετά την παραίτηση του προέδρου Γιώργου Λάμπρου και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος που έχει επιλεγεί για το τιμόνι της ΠΕΛ, αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον ιστορικό αυτό φορέα της περιοχής, είναι ο Λαμιώτης Γιώργος Παπανικολάου, πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και πρώην Δ/ντης της Πειραιώς.
Ωστόσο η ανάληψη των καθηκόντων του κ. Παπανικολάου καθυστερεί, αφου σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ζήτησε να ολοκληρωθεί πρώτα ο έλεγχος που γίνεται στα οικονομικά στοιχεία του οργανισμού.
Ο Γιώργος Παπανικολάου θέλει να γνωρίζει, και πολύ καλά κάνει, ποιο είναι το μέγεθος της μαύρης τρύπας που άφησε πίσω της η διοίκηση Γρανίτσα, καθώς επίσης να ξέρει σε ποιους και πόσα οφείλει η ΠΕΛ. Η υπόθεση πέρα από τους Ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών, ερευνάται και από τις Εισαγγελικές Αρχές.
Αλλαγή φρουράς και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport αλλάζει και η Διοίκηση στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Καθήκοντα στη θέση της κ. Κωνσταντίνας Μπλατσούκα αναλαμβάνει, ο επίσης Λαμιώτης, Θοδωρής Δημόπουλος.
Ο Θοδωρής Δημόπουλος είναι MSc Διοίκησης της Υγείας, Κοινωνικός Λειτουργός, Μέλος Δ.Σ. της ΕΕΜΥΥ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)