Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καμένα Βούρλα: Ζευγάρι εξαπατά ηλικιωμένους – Έχει και συσκευή μπλοκαρίσματος για τα τηλέφωνα!

 Leave a comment 1570614
Και στα Καμένα Βούρλα μετά την Δυτική Φθιώτιδα, περιστατικό εξαπάτησης ηλικιωμένων!
Επιδημία πλέον με τέτοια περιστατικά στην Φθιώτιδα και απαιτείται  μεγάλη προσοχή. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει κάτοικος των Καμένων Βούρλων,  στην περιοχή κυκλοφορεί ζευγάρι, μια γυναίκα νεαρής ηλικίας καλοντυμένη και ένας άντρας περίπου στα 30-35 χρόνων, που οδηγούν ένα Ι.Χ αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Γκρι χρώματος και εξαπατούν ηλικιωμένους.
Ο άντρας παραμένει στο αυτοκίνητο προφανώς για να επιβλέπει και να παρακολουθεί την εξέλιξη της συνάντησης, ενώ η γυναίκα προφασιζόμενη  ότι συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης χρειάζεται χρήματα, εξαπατά το θύμα.
Μάλιστα όπως αναφέρει ο καταγγέλλων, γιός των θυμάτων στα Καμένα Βούρλα, οι δράστες έχουν και ηλεκτρονική συσκευή, την κρατά η γυναίκα, που  μπλοκάρει το τηλέφωνο  προκειμένου να μην μπορεί να επικοινωνήσει το θύμα με το συγγενικό του πρόσωπο για επιβεβαίωση των όσων του λένε….
Πρέπει να κινητοποιηθούν και να δράσουν άμεσα όλοι οι αρμόδιοι ώστε τέτοια φαινόμενα να περιοριστούν και κυρίως να ενημερωθούν οι ηλικιωμένοι για να μην τους εξαπατούν.
fonografos.net

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)