Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στυλίδα: Ο (τζογαδόρος) πρόεδρος της Κοινότητας έκλεβε το φούρνο του χωριού


Συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας ο πρόεδρος της Κοινότητας στην Ανατολική Φθιώτιδα καθώς έκλεβε συστηματικά χρήματα από τον φούρνο του χωριού! Ο πρόεδρος συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα μετά από σχετική καταγγελία του ιδιοκτήτου του φούρνου ο οποίος δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο κλέφτης θα ήταν ο Πρόεδρος του χωριού, ο οποίος μάλιστα, άγνωστο πως, είχε και αντικλείδι από το μαγαζί του.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που έχει αφαιρέσει συνολικά, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους τρεις μήνες ο Πρόεδρος είχε κλέψει χρήματα τουλάχιστον 20 φορές από το ταμείο του φούρνου.
Ο δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στο LamiaReport για το γεγονός που έχει σοκάρει, όλους τους κατοίκους της ανατολικής Φθιώτιδας. «Μίλησα μαζί του και είναι συντετριμμένος. Όταν μιλήσαμε μου λέει παγωμένα κι εκεί τρόμαξα: “προτιμώ να πεθάνω”. Το μαγαζί είναι του πατέρα ενός δημοτικού συμβούλου. Πήγαμε στο σπίτι για να συνδράμουμε την οικογένεια που θέλει να φύγει. Εξήγησα στα παιδιά ότι ο πατέρας τους είναι ένας άνθρωπος άρρωστος. Πάνω απ΄ όλα στηρίζουμε την οικογένεια και τα δυο του παιδιά…», είπε ο Απ. Γκλέτσος τονίζοντας ότι πρόκειται για δυο υπέροχα παιδιά.
aftodioikisi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)