Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλλαγή σκυτάλης στην υποδιοίκηση της 5ης ΔΥΠε




5h ype- Συνεχίζονται οι «ενέσεις» γιατρών για τις λύσεις των εφημεριών στο Νοσοκομείο Λαμίας - Βγήκε η προκήρυξη για τους αγροτικούς -
Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα πρόσωπα στην υποδιοίκηση της 5ης ΔΥΠε, καθώς εκτός από την αναγκαστική παραίτηση Βενιζέλου, θεσσαλικά ΜΜΕ μετέφεραν δηλώσεις του διοικητή, Νέστορα Αντωνίου, ότι είναι θέμα χρόνου και η ολοκλήρωση της θητείας της Αγγελικής Βαγενά.
Στο Διαύγεια πάντως έγγραφα με υπογραφή της κας Βαγενά είχαν ημερομηνία μέχρι 6/10 και μάλλον επιβεβαιώνουν την αμεσότητα της αλλαγής.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική επιλογή των προσώπων είναι αντίστοιχα από τη Βοιωτία και τη Λαμία, με άλλες πηγές να επιβεβαιώνουν ότι οι επιλογές αυτές έχουν την υποστήριξη του κ. Αντωνίου ο οποίος και ανακοίνωσε το όνομα του οδοντίατρου, Δημήτρη Δημητριάδη. Το άλλο πρόσωπο που όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι από τη Λαμία, είναι της κας Ζαζά από τις διοικητικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου λογικά θα είναι και η νέα έδρα της υποδιοικήτριας.
«Ενέσεις» και προκήρυξη
Με 10 γιατρούς από τα Περιφερειακά Ιατρεία των Κέντρων Υγείας Αταλάντης και Μακρακώμης θα καλυφθούν 17 εφημερίες του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για το υπόλοιπο του Οκτώβρη, μετά και από σχετική απόφαση του Διοικητή της 5ης ΔΥΠε, Νέστορα Αντωνίου.
Εν τω μεταξύ σήμερα κοινοποιήθηκε από το υπουργείο Υγείας η προκήρυξη των κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ – Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ- Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ - Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων. Τη Φθιώτιδα αφορούν 18 θέσεις αγροτικών ιατρών (κανένας επί θητεία) σύμφωνα με το σχετικό πίνακα
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 10 Οκτωβρίου έως 21 Οκτωβρίου 2016 και τα έντυπα των αιτήσεων αλλά και η κανονιστική έχουν ως παρακάτω:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)