Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοιλάδα Σπερχειού 2016,η 3η έκθεση τοπικών προϊόντων στην Σπερχειάδα


Ειδικές θεματικές βραδιές όπως ρεβυθάδας, λουκάνικου,τραχανά αλλά και ροδιού , πολιτιστικά και εικαστικά δρώμενα συνοδεύουν και ενισχύουν την 3η γιορτή τοπικών προϊόντων με την επωνυμία "Κοιλάδα Σπερχειού 2016" στην έδρα του Δήμου Μακρακώμης την Σπερχειάδα.

Μιλώντας στον FM-1 o δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κατσίκας τόνισε πως εκμεταλλευόμενοι την προσέλευση του κόσμου για το παζάρι της Σπερχειάδας που λειτουργεί αυτές τις μέρες , έστησαν και την έκθεση των τοπικών προϊόντων και κάθε χρόνο η συμμετοχή είναι μεγαλύτερη.
Υπό βροχή έγιναν τα εγκαίνια το απόγευμα της Πέμπτης και μέχρι την Κυριακή το βράδυ 20 κιόσκια του Άθλου της Ρούμελης που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες των παραγωγών που εκθέτουν εκεί, φιλοξενούν λάδι, κρασί, κάστανα καρύδια, ακτινίδια,αλλά και ρύζι Ανθήλης, ρόδια της κοιλάδας του Σπερχειού και μανιτάρια.
Μας ενδιαφέρει η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων και του τόπου μας γενικότερα,έχουμε και την δέσμευση του δημάρχου Θύμιου Παπαβασιλείου πως θα στηρίξει τον θεσμό, σημειώνει ο κος Κατσίκας καλώντας όλους να περάσουν από την έκθεση και να επισκεφθούν και ένα από τα πλέον παραδοσιακά παζάρια αυτό της Σπερχειάδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)