Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κ. Μπακογιάννης και Ι.Συκιώτης για τις ράμπες των ΑΜΕΑ στις παραλίες


mpakogiannis fonografos_8 (1)
Δεν πέρασαν πολλές ημέρες που ο Δήμαρχος Στυλίδας εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου των παραπληγικών Δημήτρη Καλαμάτα επειδή “τόλμησε” να διαμαρτυρηθεί μέσα από το  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 για την μη λειτουργία της ράμπας αναπήρων στις Ράχες.
Με προσχηματικές δικαιολογίες ο συγκεκριμένος δήμαρχος αποποιείται των ευθυνών του ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την λειτουργία της μπάρας που εξυπηρετεί αναπήρους να απολαμβάνουν το θαλάσσιο λουτρό τους όπως όλοι οι άνθρωποι και αιτιάται την εταιρία ακινήτων του ελληνικού δημοσίου που όντως έχει την διοικητική αρμοδιότητα, αλλά αυτό δεν ακυρώνει το δικαίωμα της Αυτοδιοίκησης να παρεμβαίνει άμεσα ή έμμεσα στην αντιμετώπιση και του συγκεκριμένου προβλήματος.
Ο Δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου που ενημερώθηκε από την σύνταξη του ΛΑΜΙΑ FM-1 ότι παρουσιάζει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα η ράμπα στα Καμένα Βούρλα αντέδρασε άμεσα και έδωσε εντολή στην τεχνική  υπηρεσία του Δήμου να αποκαταστήσει την βλάβη. 
Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης μέσα από το  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 αντίθετα εξήρε το έργο και την προσπάθεια του κ.Καλαμάτα και τόνισε ότι  η περιφέρεια χρηματοδότησε την τοποθέτηση αυτών των μηχανισμών και στόχος είναι η τοποθέτηση και  άλλων σε παραλιακές περιοχές της Στερεάς.
http://www.lamiafm1.gr/index.php/athlitika/v-ethniki/1-topika-nea/11449/bakogiannis-kai-sykiotis-adeiazoun-ton-dimarxo-stylidas
fonografos.net

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)