Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φρίκη στη Δυτική Φθιώτιδα – Συνταξιούχος παρενοχλούσε δύο ανήλικα αδελφάκια …


130720121559Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν οι πληροφορίες που καταφθάνουν  σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση δύο παιδιών, αδέλφια 9 και 11 ετών,  απο συνταξιούχο  στην Δυτική Φθιώτιδα.
Συγκεκριμένα οι διασταυρωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι σε χωριό  του Αγ. Γεωργίου Τυμφρηστού ένας 75χρονος  συνταξιούχος ασελγούσε  πάνω στα δύο αδερφάκια.
Ήδη τα δύο παιδιά είναι στο Χαμόγελο του Παιδιού όπου και φιλοξενούνται μέχρι να διελευκανθεί η υπόθεση.
Επειδή είναι ένα πολύ σοβαρό και ευαίσθητο θέμα λόγω των παιδιών και παρά τις όποιες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.fonografos.net για όλες τις πτυχές της υπόθεσης και ποιο ρόλο έχουν διαδραματίσει συγκεκριμένα ο συνταξιούχος και οι γονείς των παιδιών, θα περιοριστούμε στα παραπάνω.
Ζητούμενο είναι τα παιδάκια με οποιοδήποτε τρόπο  και κόστος να μπορέσουν να συνεχίσουν την ζωή τους  και να επουλωθούν τα τραύματα τους. Όσο για τον συνταξιούχο αστυνομικό αναμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του εφόσον όλα αληθεύουν έτσι επακριβώς για την κτηνώδη και φρικιαστική πράξη του.
FONOGRAFOS.NET

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)