Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ισχυρές βροχές & καταιγίδες το Σαββατοκύριακο – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ


 ΡΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο από τα νοτιοδυτικά της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους, κάνει λόγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε την Παρασκευή.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο θα επηρεαστούν από το πρωί τα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και η Πελοπόννησος και σταδιακά από το απόγευμα η Στερεά και πιθανόν η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική).
Την Κυριακή, κατά διαστήματα, μέχρι και τις απογευματινές ώρες, τα φαινόμενα θα γίνουν αισθητά σε Πελοπόννησο, κεντρική και ανατολική Στερεά, Εύβοια, Θεσσαλία, Σποράδες, κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική) και πιθανόν τις βραδινές στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Στο μεταξύ, προειδοποιητικό σήμα για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς το Σάββατο σε Λήμνο, Έβρο, Σαμοθράκη, Θάσο και Χαλκιδική εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)