Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακλήσεις με όνομα για τα «ορφανά» του Χατζηγάκη


Υπό διαμόρφωση οι λίστες των υπόχρεων επιστροφής, έστω και σε δόσεις, των γνωστών ενισχύσεων του πακέτου Χατζηγάκη, καθώς βρίσκεται στο τελικό της στάδιο η υπουργική απόφαση για τις περιβόητες ανακτήσεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν περί τους 12.000 υπόχρεους αγρότες, που έλαβαν ενισχύσεις άνω των 5.000 ευρώ να ενημερώνονται μέσα στο καλοκαίρι για την υποχρέωση επιστροφή της πρώτης δόσης του συνολικού ποσού που εισέπραξαν το 2009, κάτι που θα γίνει στην πράξη με συμψηφισμό των απαιτήσεων από άμεσες ενισχύσεις του 2016.
Εν τω μεταξύ, όσο πλησιάζει ο καιρός της ταυτοποίησης των υποχρεώσεων, εντείνονται οι αντιδράσεις από την πλευρά των παραγωγών, ενώ το όλο θέμα προσλαμβάνει και πολιτικές διαστάσεις με βουλευτές και εκπροσώπους κομμάτων να ασκούν δριμεία κριτική για τον τρόπο χειρισμού του θέματος στη διαπραγμάτευση με τις Βρυξέλλες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)