Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανδρ.Θεολόγος: Ατυχές ότι δεν έχουν λούσεις τα ιαματικά των Καμένων Βούρλων!


Είναι  λάθος ότι οι ιαματικές των Καμένων Βούρλων δεν έχουν λούσεις που αναφέρθηκε σε δημοσίευση αυτοδιοικητικού του Δήμου μας, δηλώνει στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1  ο Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου ΓΑΛΗΝΗ Ανδρέας Θεολόγος.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι επιζήμιο για τον  ιαματικο μας τουρισμό και έχει  δικαιολογημένα προκαλέσει την αγανάκτηση των ξενοδόχων της λουτρόπολης,αν  τώρα η αναφορά εστιάζεται στα ιαματικά των πηγών Κουνιαβίτη τότε θα συμφωνήσουμε ότι  χρειάζονται  αρκετές παρεμβάσεις ώστε να γίνουν περισσότερο  πρσβάσιμα και χρηστικά για τους λοουμένους.
Αλλά το  υδροθεραπευτήριο μας λειτουργεί κανονικά και με πολλές λούσεις ημερησίως. Οσο για το εισητήριο που πρέπει να πληρώσει κάθε λουόμενος αυτό δεν  αφορά μόνον το δικό μας υδροθεραπευτήριο,σε κάθε ισματική πηγή,όπως στην Υπάτη υπάρχει εισητήριο για να καλύπτονται οι δαπάνες λειτουργιας και συντήρησης των λουτρικών εγκαταστάσεων..."
lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)