Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έγινε η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις στις Θερμοπύλες




cem_start00001

Με λίγες ώρες να απομένουν για να ανάψει το πράσινο φως για την πρώτη ειδική διαδρομή του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις, καθώς σήμερα το απόγευμα τα 81 πληρώματα που αγωνίζονται στο ευρωπαϊκό και ελληνικό πρωταθλήματος ράλλυ πέρασαν από τη ράμπα της εκκίνησης, εμπρός από το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.
Μετά την Τελετή Εκκίνησης, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα επέστρεψαν στο χώρο της έκθεση της Λαμίας, όπου βρίσκεται το service park του αγώνα, για την διανυκτέρευση πριν από την έναρξη της ουσιαστικής δράσης.
cem_start00004
Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε η κατατακτήρια διαδρομή για τα αυτοκίνητα που αγωνίζονται στο πλαίσιο του ERC. Εκεί, ο περσινός νικητής του αγώνα και κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου, Kajetan Kajetanowicz, με το Ford Fiesta R5 ήταν αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο, με τον Alexey Lukyanuk να τον ακολουθεί με ίδιο αυτοκίνητο και τον νεαρό Λετονό Ralfs Sirmacis με το Skoda Fabia R5 να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.
cem_start00014
Ο Λάμπρος Αθανασούλας, που για ακόμα μία χρονιά αποτελεί την ελληνική ελπίδα, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τον πίσω δεξιό τροχό, με αποτέλεσμα να σημειώσει τον έβδομο χρόνο, ωστόσο αύριο μπαίνει απροβλημάτιστα στη μάχη των 35 πληρωμάτων που αγωνίζονται για το ERC.
Το αυριανό πρώτο σκέλος του αγώνα περιλαμβάνει έξι ειδικές διαδρομές με την πρώτη, τη Νέα Γραβιά να ξεκινάει στις στις 10:08.

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Έγινε η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις στις Θερμοπύλες -

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)