Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χιλιόμετρα ουρές στα διόδια Αγίας Τριάδας Μώλου!


Δεύτερη ημέρα ταλαιπωρίας των εξοδούχων του Πάσχα κατά την επιστροφή τους και την τρίτη ημέρα.Εκτός από το γνωστό πρόβλημα στην είσοδο της Λαμίας στα φανάρια της Ξηριώτισσας , ουρές χιλιομέτρων παρατηρήθηκαν κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα διόδια της Αγίας Τριάδας.
Χιλιάδες αυοτκίνητα παρέμειναν ανινητοποιημένα ή προχωρούσαν...σημειωτόν από τις Θερμοπύλες μέχρι την Αγία Τριάδα. Αντίθετα στην άνοδο η κίνηση ήταν  ελάχιστη και η ροή των αυτοκινήτων ήταν ομαλή.
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οδηγοί με προκλητική αδιαφορία κινούνταν στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης εκμεταλλευόμενοι και στο γεγονός ότι δεν υπήρχε στο σημείο  εκείνο σταθμός της Τροχαίας για να κερδίσουν λίγα δευτερόλεπτα αφου λίγο μετά έμειναν και εκείνοι ακινητοποιημένοι μπροστά στις θυρίδες των διοδίων.
Ιδιαίτερα ικανοποιιημένοι  είναι οι επαγγελματίες των Καμένων Βούρλων αφού σήμερα κατακλύσθηκαν από επισκέπτες με αποτέλεσμα στα καταστήματα εστίασης και τα καφέ να σημειωθεί το αδιαχώρητο και  να σχηματίζονται ουρές αναμονής για ένα τραπέζι για έναν καφέ....
lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)