Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συμμετοχή του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «SIAL PARIS 2016»

Συμμετοχή του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «SIAL PARIS 2016», 16-20 Οκτωβρίου 2016 στο Παρίσι με την σύμπραξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
(ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ) 

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ έχοντας ως βασικό του μέλημα την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των προϊόντων των επιχειρήσεων – μελών μας και συνεχίζοντας την πολιτική της εξωστρέφειας και την παρουσία του μέσα από τις επιχειρήσεις του νομού μας σε εκθέσεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού συμμετέχει στην πρωτοβουλία συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας για την από κοινού παρουσία παραγωγών και επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, “ SIAL PARIS 2016”.
 Η Έκθεση θα λάβει χώρα από τις 16 έως 20 Οκτωβρίου 2016 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPRINTE, στο Παρίσι και θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών, η οποία διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια, και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης των εξαγωγικών δραστηριοτήτων επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα.
 Οι εκθέτες που θα το αποφασίσουν, θα συμμετάσχουν σε ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειάς που θα μας παρέχει το ENTERPRISE GREECE, ο εθνικός φορέας προώθησης εξαγωγών.
 Κατόπιν συνεννόησης με τους ιθύνοντες του φορέα, καταλήξαμε σε σχεδιασμό ενιαίου περίπτερου της Περιφέρειας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στην διάθεσή του λειτουργικά 6 τ.μ. Το συνολικό κόστος για κάθε εκθέτη ανέρχεται με βάση αυτόν τον σχεδιασμό στα € 4.243, το οποίο περιλαμβάνει κόστος μίσθωσης και κατασκευής περιπτέρου € 492 /τ.μ. συν ΦΠΑ 24%, Registration fee € 470 συν ΦΠΑ 24%, αποστολή και ασφάλιση εκθεμάτων, τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες περίπτερου.
 Για επιπλέον προαιρετικές παροχές και εξοπλισμό υπάρχουν επιπλέον επιβαρύνσεις τις οποίες θα αποφασίσει ο κάθε εκθέτης σε συνεννόηση με το ENTERPRISE GREECE. Στο παραπάνω κόστος, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.
 Πέρα από τον συντονισμό της αποστολής μας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο του Στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας θα συμβάλλει οικονομικά στο κόστος του κάθε εκθέτη, καλύπτοντας το 35% του προαναφερόμενου κόστους και συγκεκριμένα € 1.500.
 Πέρα από την ενίσχυση της Περιφέρειας, υπάρχει βούληση εκ μέρους του Επιμελητηρίου μας να συνδράμουμε και εμείς οικονομικά για μέρος από το κόστος συμμετοχής στην έκθεση των μελών μας.
 Η τελική απόφαση και το ύψος της ενίσχυσης θα αποφασισθεί από το Επιμελητήριο όταν θα υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετέχουν.
 Παρακαλούμε όσες επιχειρήσεις μας επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 10 Μαΐου 2016, επικοινωνώντας με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας (τηλ. 2231022112, φαξ. 2231030985, e-mail: info@fthiotidoscc.gr , υπεύθυνος επικοινωνίας: Χρ. Παπαβασιλείου).

Συνημμένα βρείτε το ενημερωτικό σημείωμα για την έκθεση από το ENTERPRISE GREECE, τον κανονισμό συμμετοχής και την αίτηση συμμετοχής.
            
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)