Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τον Σεπτεµβριο η Γενικη Συνελευση της ΠΕ∆ Στερεας


Τον Σεπτέµβριο του 2016 θα πραγµατοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ενωσης ∆ήµων της Στερεάς Ελλάδας. Τα οικονοµικά προβλήµατα των ∆ήµων και οι χρηµατοδοτήσεις από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους και τα ευρωπαϊκά προγράµµατα είναι τα θέµατα που θα βρεθούν ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων στη Γενική Συνέλευση της ΠΕ∆. ”
Έχουµε βάλει ψηλά τον πήχη και δίνουµε καθηµερινά αγώνα για να παρέχουµε λύσεις στα προβλήµατα των τοπικών κοινωνιών” δηλώνει ο πρόεδρος της ΠΕ∆ Λουκάς Υπερήφανος. Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει συλλογικά και µε υπευθυνότητα να αναδείξουµε τα σηµαντικότερα θέµατα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση και να καταλήξουµε σε ολοκληρωµένες και τεκµηριωµένες προτάσεις, έτσι ώστε να συµµετάσχουµε συντεταγµένα στο τακτικό συνέδριο της ΚΕ∆Ε. Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην προετοιµασία των εισηγήσεων των Θεµατικών Επιτροπών της ΠΕ∆ και να φωτιστεί κάθε πτυχή των ζητηµάτων µε τα οποία έρχονται αντιµέτωποι οι πολίτες και οι ∆ήµοι µας. Στη βασική µας θεµατολογία θα πρέπει επίσης να βρίσκεται, εκ των ουκ άνευ, το ζήτηµα της υποχρηµατοδότησης της Στερεάς Ελλάδας από το ΕΣΠΑ 2014-2020, η ανάγκη αλλαγής των κριτηρίων κατανοµής των πόρων στους ∆ήµους καθώς και τα οικονοµικά και τα θεσµικά προβλήµατα των ∆ήµων».
Για τον ακριβή τόπο της Συνέλευσης θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕ∆.
lamiakos-typos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)