Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρατείνεται η ΚΥΑ για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας από τους δήμους


Υπερψηφίστηκε σήμερα από τη Βουλή τροπολογία η οποία προβλέπει την παράταση για ένα χρόνο της ΚΥΑ που αφορά  στη παραχώρηση της χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε ΟΤΑ Α’ βαθμού.
Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε από το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου Ν. Σαντορινιό και έχει ενσωματωθεί στο Νομοσχέδιο για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς που
Με την προτεινόμενη διάταξη παρατείνεται για ένα έτος από τη λήξη της, η ισχύς της αριθ. ΔΔΠ0005159/586Β ΕΞ 2015/7.4.2015 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, περί παραχώρησης της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε ΟΤΑ Α’ βαθμού.
Η διάταξη κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να διασφαλιστούν τα προσδοκώμενα έσοδα του Δημοσίου και των Δήμων, ενόψει της επικείμενης έναρξης της θερινής περιόδου και των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται για την παραχώρηση του δικαιώματος σε τρίτους.
Σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ εκφράζει την ικανοποίησή της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)