Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φορολογική δήλωση 2016 :Βεβαίωση αποδοχών ΙΚΑ -ΟΓΑ-ΟΑΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ-Eισφορών επιδόματα ΟΓΑ 2015 .

Δείτε ΕΔΩ     
Φορολογική δήλωση 2016 :Ε1 Εντυπα-Υποβολή ημερομηνίες-Βεβαιώσεις ΙΚΑ ΟΓΑ ΟΑΕΕ ΤΜΕΔΕ-Αποδείξεις-Ανεργοι

Φορολογική δήλωση 2016:Βεβαιώσεις αποδοχών & συντάξεων 2016, ποιές εκτυπώνονται ηλεκτρονικά

Παρατείνεται για δύο μήνες, δηλ έως 30η Ιουνίου 2016 η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, σύμφωνα με απόφαση που υπογράφηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.


Ανοίξε το έντυπο Α21 των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ για το 2016 και ως τις 20 Απριλίου θα δοθεί η πρώτη δόση ως προκαταβολή χωρίς την ανάγκη υποβολής του Α21 αλλά μόνο για τους 700.000 παλαιούς δικαιούχους, χωρίς να κάνουν Α21 θα πάρουν την προκαταβολή για τα επιδόματα του ΟΓΑ ενώ θα κληθούν να κάνουν το νέο έντυπο μαζί με τις δηλώσεις.
Και η 1η δόση των ειδικών οικογενειακών επιδομάτων σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες αναμένεται να καταβληθεί στους δικαιούχους έως 20 Απριλίου.




Το ΙΚΑ ,ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ ,το ΤΣΜΕΔΕ , και το Μετοχικό Ταμείο Στρατού έχουν αναπτύξει ηλεκτρονικές εφαρμογές που επιτρέπουν στους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους να εκτυπώσουν τις βεβαιώσεις αποδοχών για το ανάλογο φορολογικό έτος.

Η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε ανακοίνωση ενημερώνει ότι οι βεβαιώσεις συντάξεων για το Οικονομικό Έτος 2016 (αποκτηθέντα εισοδήματα έτους 2015) των συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ (τ. ΕΤΕΑΜ) και των ενταχθέντων ταμείων τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΠΙΛΤ, ΤΣΠ-ΑΤΕ, ΤΑΠ-ΕΤΒΑ και ΤΥΔΚΥ είναι ήδη διαθέσιμες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για Συντάξεις της ιστοσελίδας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr).

Όταν ο ΟΓΑ θα ανακοινώσει  από πότε, ηλεκτρονικά θα δείτε και θα τυπώσετε τη βεβαίωση του ΟΓΑ για φορολογική χρήση του 2015 στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ.

Mπορείτε να εκτυπώσετε τη βεβαίωση  των εισφορών και των επιδομάτων για την ανάλογη  Φορολογική Χρήση ΕΔΩ ,εισάγοντας τον ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ.



Οι συνταξιούχοι θα μπορούν, να επιβεβαιώσουν τα προσυμπληρωμένα στοιχεία από ηλεκτρονικές βεβαιώσεις στους δικτυακούς τόπους των ταμείων και της ΗΔΙΚΑ. (www.idika.gr).

Οι συνταξιούχοι μπορούν να εκτυπώσουν την βεβαίωση του ΙΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Ιδρύματος.


Για την υπηρεσία εκτύπωσης βεβαιώσεων συντάξεων ΕΤΕΑ και ΜΤΣ φορολογικού έτους 2015(όταν ανακοινωθεί) παρακαλούμε πιέστε εδώ.

Εάν δεν είστε συνταξιούχος ΕΤΕΑ, παρακαλούμε επιλέξτε τον κατάλληλο φορέα ασφάλισης: ΟΓΑΟΑΕΕΙΚΑ.


ΟΑΕΕ βεβαίωση συντάξεων 2015
Βεβαίωση Εισφορών 2015




Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει τους συνταξιούχους  ότι πλέον οι βεβαιώσεις αποδοχών για φορολογική χρήσηπαρέχονται μέσω σχετικής ιστοσελίδας του ΟΑΕΕ  πατήστε ΕΔΩ (όταν ανακοινωθεί για το έτος 2015) με τη συμπλήρωση των στοιχείων ΑΦΜ, ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση μη ταυτοποίησης των στοιχείων, οι συνταξιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται για την έκδοσή τους, στα Περιφερειακά Τμήματα του Οργανισμού.

Πατήστε εδώ για να μπείτε στην εφαρμογή βεβαίωση συντάξεων 2015.



Πατήστε εδώ για να μπείτε στην εφαρμογή Βεβαίωση Εισφορών 2015

ΤΣΜΕΔΕ βεβαίωση συντάξεων

Ηλεκτρονικά μπορούν να εκτυπώνουν οι συνταξιούχοι του ΤΣΜΕΔΕ την βεβαίωση συντάξεων για την φορολογική δήλωση 2016
Οι συνταξιούχοι για να εκτυπώσουν την βεβαίωση συντάξεων του ΤΣΜΕΔΕ θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένοι χρήστες .

Πατήστε  εδώ για να μπείτε στην εφαρμογή


Read more: http://my-mosxato.blogspot.com/2013/05/2013_7100.html#ixzz45EFkNqIQ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)