Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΥπΑΑΤ: Έκτακτη ενίσχυση σε κτηνοτρόφους


Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη, η Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Λεπτομέρειες εφαρμογής του κατ’ εξουσιοδότηση Καν. (ΕΕ) 2015/1853 της Επιτροπής για τη χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης σε κτηνοτρόφους».
Με την εν λόγω απόφαση θεσπίζονται οι λεπτομέρειες χορήγησης της έκτακτης ενίσχυσης βάσει του κατ’ εξουσιοδότηση κανονισμού (ΕΕ) 2015/1853 της Επιτροπής συνολικού προϋπολογισμού 2.258.253€. Η ενίσχυση αυτή χορηγείται ως μέτρο στήριξης των γεωργικών αγορών.
Δικαιούχοι της έκτακτης ενίσχυσης είναι όσοι πληρούν τους κάτωθι όρους επιλεξιμότητας:
  • Είναι κάτοχοι βοοτροφικών εκμεταλλεύσεων όλων των παραγωγικών κατευθύνσεων με έδρα εντός των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης καθώς και της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου.
  • Έχουν υποβάλει εμπρόθεσμα ενιαία αίτηση ενίσχυσης για το έτος 2015.
  • Εκτρέφουν στην εκμετάλλευσή τους τουλάχιστον 6 επιλέξιμα θηλυκά βοοειδή οποιασδήποτε παραγωγικής κατεύθυνσης.
  • Διατήρησαν την εκμετάλλευσή τους ενεργή έως και τις 31/12/2015. Αυτό διαπιστώνεται από τα στοιχεία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Κτηνιατρικής (Ο.Π.Σ.Κ.).
  • aftodioikisi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)