Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

70χρονος από την Φθιώτιδα υπέβαλε αίτημα ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ λόγω χρέους!





Σοκαριστική ιστορία: Αγρότης ζητά να του γίνει ευθανασία γιατί τον πνίγουν τα χρέη

«Ζω σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, δεν έχω να φάω και δεν μπορώ να πάρω τα φάρμακά μου», δηλώσει ο 70χρονος.
Απίστευτη η ιστορία ενός ηλικιωμένου από το χωριό Εκκάρα Δομοκού ο οποίος κατέθεσε την Τετάρτη αίτημα ευθανασίας, εξαιτίας χρέους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ το οποίο καλείται να πληρώσει!
Ο 70χρονος άντρας, κατέθεσε το αίτημα στο δημαρχείο Δομοκού και μίλησε στο Star Kεντρικής Ελλάδας όπου αποκάλυψε ότι εξαπατήθηκε πριν 10 περίπου χρόνια από φίλο του τον οποίο εμπιστεύτηκε.  Ο ίδιος είπε πως πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση γιατί πλέον η ζωή του δεν έχει αξιοπρέπεια, αφού λόγω του χρέους έχει διακοπεί τους τελευταίους μήνες η σύνταξη των 330 ευρώ που έπαιρνε.
«Ζω σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, δεν έχω να φάω και δεν μπορώ να πάρω τα φάρμακά μου», είπε και εξήγησε ότι δεν έχει το θάρρος να θέσει μόνος του τέλος στη ζωή του, γι' αυτό και αποφάσισε να υποβάλλει αίτημα ευθανασίας.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, επειδή γνωρίζει ότι οι ελληνικές αρχές δεν θα εγκρίνουν το αίτημά του και ίσως δεν δεχτούν να τον στείλουν στο εξωτερικό -όπως τους ζήτησε- γι' αυτό κατέθεσε το ίδιο αίτημα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)