Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση της επιτροπής αγώνα αγροτών τού Μπλόκου Ανθήλης στη Φθιώτιδα

Προχθές 15/1 ενσωματωθήκαν στο μπλόκο της Φθιώτιδας στην Ανθήλη και αγρότες από την περιοχή της Σπερχειάδας και της Μακρακώμης.
Καθημερινά ενισχύεται το μπλόκο και με νέες δυνάμεις, γίνονται συσκέψεις στα χωριά τα Φθιώτιδας, προκειμένου να ενημερώσουμε τους αγρότες για αυτά που σχεδιάζουνε για το μέλλον μας.
Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν μπλόκο σε οτιδήποτε τους οδηγεί στην εξαθλίωση, στην ανεργία και στις ουρές της απάνθρωπης «ανθρωπιστικής βοήθειας».
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν το μπλόκο της Φθιώτιδας στην Ανθήλη και όλοι μαζί να αγωνιστούμε προκειμένου να σταματήσουμε το ξεκλήρισμα μας, που αποφάσισαν  Κυβέρνηση, «Θεσμοί», Ε.Ε., και όλοι όσοι στήριξαν και στηρίζουν τις πολιτικές των Μνημονίων. 

Εμείς δεν ζητάμε την κατανόηση τους, αγωνιζόμαστε για να κατακτήσουμε ό,τι τόσα χρόνια μας κλέβουν για να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τις οικογένειες μας .
Η μόνη απάντηση απέναντι στον πόλεμο που μας κήρυξαν είναι η μαζική και αγωνιστική μας συμμετοχή στο μπλόκο της Φθιώτιδας και ο συντονισμός μας με την Πανελλαδική επιτροπή των Μπλόκων και τους υπόλοιπους εργαζομένους, προκειμένου να μπει ένα φρένο στο ξεκλήρισμα μας, την πείνα και την ανεργία και να ξεκινήσει η αντεπίθεση μας με τελικό στόχο έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης προς όφελος μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)