Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκανε.... “σεφτέ” ο Παμμωλιακός!

Α Φθιώτιδας: Η κορυφή ανήκει στην Μαλεσίνα, γκέλες για Στυλίδα, Ολ.Λαμίας, “σεφτέ” ο Παμμωλιακός!

Mε τα βλέμματα στην Λάρυμνα ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική στην Α Φθιώτιδας. Μεγάλη κερδισμένη του ντέρμπι και της αγωνιστικής η Μαλεσίνα, η οποία έφερε τα πάνω κάτω και πήρε μια σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στην Ένωση 2010. Οι φιλοξενούμενοι του Πέτρου Καραισκου ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι αφού προηγήθηκαν με πολύ όμορφο γκολ του Πάνου έξω από την περιοχή.

Η Μαλεσίνα όμως αν και βρέθηκε πίσω ως το 50′, γύρισε το παιχνίδι, αφού στην επανάληψη ήταν αρκετά ανώτερη από την αντίπαλο της έχοντας πέραν των δύο γκολ και άλλα δύο δοκάρια. Οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Πέππα στο 50 και έκαναν την ανατροπή με γκολ του Ρούσση στο 87′. Ρούσσης στο 68′ και Χανής στο 70′ σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας της Ένωσης. Η Μαλεσίνα είχε διπλό κέρδος αφού εκμεταλλεύτηκε πλήρως και την απώλεια της Στυλίδας στην Τιθορέα παιρνόντας πλέον μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η μεγάλη χαμένη της αγωνιστικής ήταν η Στυλίδα. Η ομάδα του Γιάννη Περιβολιώτη αν και προηγήθηκε νωρίς δέχτηκε στις καθυστερήσεις το γκολ της ισοφάρισης από τον Δημόπουλο και έπεσε από την κορυφή.
Δεν μπόρεσε να περάσει από τον Μεγαπλάτανο ο Ολυμπιακός Λαμίας μένοντας στο 0-0 με την Αταλάντη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσαν σε γκολ χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή.
Εντός έδρας απώλεια για τα Καμμένα Βούρλα που έμειναν στο 1-1 με τις Ράχες. Σημαντική νίκη για τον Αστέρα Σταυρού ο οποίος έβγαλε εμπειρία στο χορτάρι και επιβλήθηκε με 2-0 της νεανικής ομάδας του Νέου Κρικέλλου.
Σεφτέ έκανε ο Παμμωλιακός μετά από 11 αγωνιστικές. Η ομάδα του Στάθη Καλλιμάνη πήρε τους πρώτους της βαθμούς κερδίζοντας με 3-2 σε ένα όμορφο παιχνίδι την Δάφνη Λιβανατών. Στην ισοπαλία έμειναν στους Ευρυτάνες ο γηπεδούχος Ευρυτανικός με τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.
Εντός έδρας ισοπαλία για τον Προμηθέα Στυλίδας (2-2) με τον Ελατειακό, πανεύκολη νίκη για το Καλαπόδι με 4-0 κόντρα στον Παγκρατιακό.
Τελικά
Μαλεσίνα-Ένωση 2010 2-1
Αταλάντη-Ολυμπιακός Λαμίας 0-0
Καλαπόδι-Παγκρατιακός 4-0
Προμηθέας Στυλίδας-Ελατειακός 2-2
Καμένα Βούρλα-Ράχες 1-1
Κηφισσός Κ. Τιθορέας-Στυλίδα 1-1
Αστέρας Σταυρού-Νέο Κρίκελλο 2-0
Παμμωλιακός-Δάφνη Λιβανατών 3-2
Ευρυτανικός-Άρης Αγ. Κων/νου 2-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 28
ΣΤΥΛΙΔΑ 27
ΕΝΩΣΗ 2010 25
ΚΑΛΑΠΟΔΙ 22
KAMENA BOYΡΛΑ 21
ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ 21
Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ 18
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 18
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 14
ΑΤΑΛΑΝΤΗ 14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 14
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ 13
ΡΑΧΕΣ 10
ΚΗΦΙΣΣΟΣ 9
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 8
ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ 7
ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ 4
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 3

Π.Κατσώνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)