Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποτελέσματα Α' Φθιώτιδας:Μώλος - Ευρυτανικός Λαμίας 1-2

Άλλαξε χέρια η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά την πρώτη ήττα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου, Μαλεσίνας στη Ροδίτσα από τον Ολυμπιακό Λαμίας και τη νίκη της μοναδικής πλέον αήττητης ομάδας Στυλίδας στο τοπικό ντέρμπυ με τον Προμηθέα.
Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» με ένα γκολ του πρώην «Μαλεσιναίου», Νίκου Λέντα επικράτησαν 1-0 των Λοκρών και πλησίασαν στους έξι βαθμούς από την κορυφή.
Την ίδια ώρα ο ΑΟΣ του Γιάννη Περιβολιώτη με γκολ των Λιανού και Λάγιου «καθάριζε» στο β’ ημίχρονο το Στυλιδιώτικο ντέρμπυ με τον Προμηθέα 2-0 και έπιανε κορυφή.
Τη Μαλεσίνα έπιασε στη 2η θέση η Ένωση Μακρακώμης/Σπερχειάδας που πέρασε σα σίφουνας από την έδρα του Παγκρατίου με το ευρύ 0-4. Σκόραρε και ο Κυριτσόπουλος που έφτασε τα 12 γκολ και απομακρύνθηκε από το Ρούσση.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στο Νέο Κρίκελλο και τα Καμένα Βούρλα με τους γηπεδούχους να υποχωρούν στην 7η θέση σε συνδυασμό με τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Καλαποδίου στις Ράχες με 0-3.
Επιτέλους νίκη εντός έδρας για τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου που μετά τα σπουδαία αποτελέσματα εκτός, επικράτησε 2-1 του Αστέρα Σταυρού.
Νίκη και για τη Δάφνη Λιβανατών επί του Κηφισσού με σκορ 2-0 χάρη σε τέρματα του Στέφανου Μακρόπουλου και του Παναγιώτη Λέντα.
Σπουδαίο «διπλό» για την Αταλάντη στην Ελάτεια καθώς επικράτησε 2-3 του Ελατειακού μετά από συναρπαστικό παιχνίδι. Δύο γκολ ο Ζήσης Κωνσταντίνου που έφτασε τα 10 και τη 2η θέση του σχετικού πίνακα.
Τέλος στο Μώλο, ο Παμμωλιακός άγγιξε τον πρώτο του βαθμό απέναντι στον Ευρυτανικό που αυτή τη φορά χαμογέλασε σε εκτός έδρας ματς. Έφυγε νικητής με σκορ 1-2 χάρη σε γκολ του Ντεμίρη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ολυμπιακός Λαμίας - Μαλεσίνα 2008 1-0 (54’ Ν. Λέντας)
Παγκρατιακός - Ένωση Δυτ. Φθιώτιδας 0-4 (25’ Μ. Μπουγιώτας, 30’ Κυριτσόπουλος, 72’ Παπαλέξης, 76’ Κουτσούμπας)
Ελατειακός - Αταλάντη 2-3 (17’πεν. Στάθης, 58’ α/γκ Πάππος  - 2’ Άλντο, 28’, 76’ Κωνσταντίνου)
Ράχες - Καλαπόδι 0-3 (24’ Βούλγαρης, 47’, 74’ Τσαγκαλίδης)
Στυλίδα - Προμηθέας Στυλίδας 2-0 (50’ Λιανός, 63’ Λάγιος)
Νέο Κρίκελλο - Καμένα Βούρλα 0-0
Δάφνη Λιβανατών - Κηφισσός Κ. Τιθορέας 2-0 (22’ Στ. Μακρόπουλος, 81’ Λέντας)
Άρης Αγ. Κων/νου - Αστέρας Σταυρού 2-1 (30’, 32’ Λαδάς - 77’ Μέγας)
Μώλος - Ευρυτανικός Λαμίας 1-2 (35’ Στ. Ρίζος - 11’, 91' Ντεμίρης)
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)