Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπήκαν τα λεφτά για την κάρτα σίτισης

Οι περίπου 145.000 δικαιούχοι πιστώθηακαν τα δικαιούμενα χρήματα στην κάρτας σίτισης και από σήμερα θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για τις αγορές τους στα καταστήματα τροφίμων που είναι συμβεβλημένα.

Οι κάρτες ενεργοποιούνται για τέταρτη φορά και για τον μήνα που διανύουμε υπήρξε μια καθυστέρηση καθώς τα χρήματα θα πρέπει να είχαν πιστωθεί από τις 24 του μήνα.




Το συνολικό ποσό που κατατέθηκε ανέρχεται στα 16 εκ. ευρώ κι αφορά 145.537 δικαιούχους οι οποίοι δικαιούνται από 70 ως 220 ευρώ, ανάλογα με το εισόδημά τους.

Με ανακοίνωση του το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης ενημέρωσε ότι η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων θα γίνει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου.

Οι δικαιούχοι μάταια περίμεναν τα χρήματα αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα και παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων κάθε ημερομηνία που οριζόταν περνούσε χωρίς να γίνει η πίστωση των χρημάτων, καθώς τα ταμεία ήταν άδεια.

Την επόμενη Πέμπτη λοιπόν οι δικαιούχοι θα λάβουν την δεύτερη και τρίτη δόση μαζί, με το απαιτούμενο κονδύλι να ανέρχεται στα 223 εκ. ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει κατατεθεί το Α21 ως τις 4 Σεπτεμβρίου. Τα οικογενειακά επιδόματα δικαιούνται 645.000 οικογένειες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)