Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Που μπορώ να απευθυνθώ για να καταγγείλω περιπτώσεις εμπορίας ανθρώπων;"







Σε περίπτωση που έχετε πέσει θύμα εμπορίας ανθρώπων και επιθυμείτε να καταγγείλετε τις σε βάρος σας πράξεις, τυγχάνοντας ταυτοχρόνως παροχής αρωγής και προστασίας, μπορείτε να απευθυνθείτε στις κατωτέρω Υπηρεσίες:
  • Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής: 210-6476826 και 210-6476825.
  • Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης: 2310-388401, 2310-388363 και 2310-388375.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Περιφερειακά έχουν συγκροτηθεί και λειτουργούν -12- Ομάδες Anti-trafficking, οι οποίες καλύπτουν όλη τη Χώρα (Δ.Α. Αρκαδίας, Δ.Α. Αχαΐας, Δ.Α. Ηρακλείου, Δ.Α. Ιωαννίνων, Δ.Α. Κέρκυρας, Δ.Α. Σερρών, Δ.Α. Κοζάνης, Δ.Α. Κυκλάδων, Δ.Α. Λάρισας, Δ.Α. Λέσβου, Δ.Α. Ροδόπης και Δ.Α. Φθιώτιδας), διαθέτοντας άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και στελεχωμένες από αστυνομικό προσωπικό με ειδικές γνώσεις σε θέματα εμπορίας ανθρώπων, που επιμορφώνεται διαρκώς, συμμετέχοντας σε σεμινάρια που διοργανώνονται στη Χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό και επιλαμβάνονται  σχετικών υποθέσεων.
Πέρα των προαναφερομένων Υπηρεσιών, μπορείτε να απευθύνεστε σε οποιαδήποτε Aστυνομική Υπηρεσία, όλο το 24ωρο, η οποία θα σας κατευθύνει αρμοδίως.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)