Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μείωση 50% στα επιτόκια των "κόκκινων" καρτών (upd)

Μειώσεις ως και 50% στα επιτόκια των  κόκκινων  καρτών
Στο 50% ρίχνουν τα επιτόκια στις «κόκκινες» πιστωτικές κάρτες οι τράπεζες και παράλληλα προσφέρουν περισσότερες και μικρότερες δόσεις μέσα από σειρά ρυθμίσεων με στόχο να διευθετηθούν καθυστερούμενες οφειλές άνω των 7 δισ. ευρώ.


Μάλιστα πλέον οι «κόκκινες» πιστωτικές ρυθμίζονται απευθείας, χωρίς να χρειαστεί η μετατροπή της οφειλής σε δάνειο.

Η Eurobank προχωρά σε ρυθμίσεις ανάλογα με το ύψος της οφειλής και το χρόνο της καθυστέρησης, αντικαθιστώντας το υπόλοιπο των κόκκινων καρτών ή των προσωπικών δανείων σε νέα δάνεια με χαμηλό επιτόκιο και μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής.

Η Εθνική Τράπεζα θα προβεί σε αντικατάσταση της οφειλής σε νέο δάνειο με σταθερό επιτόκιο 10,1% και παράλληλη ρύθμιση της δόσης ανάλογα με το εισόδημα του κατόχου. Η συγκεκριμένη ρύθμιση αφορά οφειλές έως 40.000 ευρώ και διάρκεια αποπληρωμής έως 150 μήνες.

Η Alpha Bank θα προχωρήσει αυτόματα στο «κούρεμα» σε όσες κάρτες παρουσιάζουν καθυστέρηση αποπληρωμής που ξεπερνά τις 90 μέρες.

Η Τράπεζα Πειραιώς επέλεξε να «πακετάρει» τις υπερχρεωμένες κάρτες και τα μικροδάνεια σε νέα δάνεια με επιτόκια από 8 έως 10%, ενώ για οικονομικά αδύναμους θα είναι δυνατό το «κούρεμα» 20% έως 30% της συνολικές οφειλής.

(Πηγή: Έθνος)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)