Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στον πάγο λόγω «στεγνών» ταμείων ενστάσεις Eνιαίας


«Πάγο» στην επεξεργασία των ενστάσεων που αφορούν την καταβολή ενιαίας ενίσχυσης 2014 και έχουν υποβληθεί στα τέλη της περασμένης χρονιάς από τους αγρότες, έχει βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.
Μέχρι ώρας έχουν εξεταστεί μόλις 2.000 ενστάσεις για την ενιαία ενίσχυση του 2014 από τις 32.000 περίπου που έχουν υποβληθεί.Μέχρι ώρας έχουν εξεταστεί μόλις 2.000 ενστάσεις για την ενιαία ενίσχυση του 2014 από τις 32.000 περίπου που έχουν υποβληθεί.

Οι πληροφορίες θέλουν τις υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ σε συνεργασία με τους φορείς υποδοχής και διασταύρωσης των δηλώσεων, να έχουν εξετάσει περί τις 2.000 ενστάσεις σε σύνολο 32.000 περίπου που είχαν υποβληθεί.
Το «στοπ» στη συνέχιση των διασταυρώσεων, έχει να κάνει με την ταμειακή - οικονομική αδυναμία ικανοποίησης των ενιστάμενων που θα δικαιωθούν, καθώς, όπως όλα δείχνουν τα ταμεία παραμένουν στεγνά και η «τεχνική εκκρεμότητα» αφήνει περιθώρια καθυστέρησης των πληρωμών.
Σημειωτέον ότι οι εν λόγω εκκρεμότητες δεν έχουν να κάνουν μόνο με κτηνοτρόφους από τη γνωστή υπόθεση των βοσκοτόπων, αλλά και χιλιάδες καλλιεργητές (κάπου 120 εκατ. ευρώ σύνολο απαιτήσεων), που έμειναν απλήρωτοι.. δια ασήμαντον αφορμήν, πίσω από την οποία κρύβεται η αδυναμία πληρωμών, ως αποτέλεσμα της πλήρους διάλυσης του κράτους.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)