Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεν μπήκαν τα λεφτά του Αυγούστου στην κάρτα σίτισης


Άδειες παραμένουν οι κάρτες σίτισης, καθώς δεν μπήκε το αντίστοιχο ποσό για τον κάθε δικαιούχο την 1η Αυγούστου, ενώ μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει ενημέρωση από το υπουργείο Εργασίας για το εάν και πότε θα μπει η δεύτερη δόση.

Τα χρήματα του Ιουλίου μπήκαν στο τέλος του μήνα, ενώ ακόμη δεν έχουν πιστωθεί τα αναδρομικά στην κάρτα.




Η κάρτα που παρέχει την επιδότηση σίτισης πρέπει να πιστώνεται με τα χρήματα στις αρχές κάθε μήνα. Το ύψος της παροχής είναι 70 ευρώ μηνιαίως για μεμονωμένο άτομο, προσαυξανόμενο κατά 30 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας.

Χωρίς τα αναδρομικά ποσά από τον Απρίλη που έχει ξεκινήσει το μέτρο απο το πρόγραμμα της Ανθρωπιστικής Κρίσης θα ενεργοποιηθεί η κάρτα αλληλεγγύης στους δικαιούχους την Παρασκευή αφού το Υπουργείο Εργασίας έκανε γνωστό ότι το κονδύλι φτάνει μόνο για χρήματα ενός μήνα στους δικαιούχους.

Σημειώνεται πως η κάρτα αλληλεγγύης σύμφωνα με την νομοθεσία έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Απρίλη όμως οι δικαιούχοι έχουν πάρει μόνο μία δόση και καθόλου από τα αναδρομικά. Το κονδύλι πάντως για την πρώτη δόση ήταν 16,2 εκατ. ευρώ.

(Πηγή: enikonomia.gr)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)