Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα εφαρμογή υπολογίζει τον κατάλληλο μισθό για εσάς με βάση το βιογραφικό σας σημείωμα


Αναζητάτε εργασία ή σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση, αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποιες πρέπει να είναι οι απολαβές σας; Η νέα εφαρμογή θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τον μισθό που δικαιούστε από τον εργοδότη σας.
Η εφαρμογή Value my CV επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αριθμητική εκτίμηση του μισθού τους, καθώς ελέγχει πάνω από 100 παραμέτρους σε ένα βιογραφικό σημείωμα, όπως την επαγγελματική εμπειρία, την εκπαίδευση και τις δεξιότητες. Στη συνέχεια, υπολογίζονται βάσει αλγόριθμου οι αναμενόμενες απολαβές του χρήστη με βάση τα ισχύοντα στην αγορά. Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Independent, ο Andrew Hunter, συνιδρυτής της ιστοσελίδας αναζήτησης εργασίας Adzuna, δήλωσε ότι χρειάστηκε ένα έτος για την ανάπτυξη της εν λόγω τεχνολογίας.
Το εργαλείο σχεδιάστηκε για να αποφεύγονται οι εικασίες κατά τη διαδικασία διαπραγμάτευσης ενός μισθού, καθώς παρέχει μια ρεαλιστική εκτίμηση για τις αναμενόμενες απολαβές σας ανάλογα με την εκπαίδευση και την εμπειρία σας. Ωστόσο, οι μισθοί διαφέρουν ανά την Ευρώπη, επομένως σε ορισμένες περιπτώσεις οι χρήστες μπορούν να ωθηθούν στην αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό ή να σχηματίσουν μια εικόνα για την ενδεχόμενη θέση που θα κατέχουν στη μισθολογική κλίμακα.
Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να αναφορτώσει το βιογραφικό του σημείωμα ώστε η εφαρμογή να μπορέσει να αναζητήσει λέξεις-κλειδιά προς ανάλυση. Πρέπει ωστόσο να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή ενδέχεται να σας δώσει μια εκτίμηση του μισθού, είτε αυτού που πρέπει να παίρνετε τώρα είτε αυτού που ελπίζετε να παίρνετε στο μέλλον, η οποία να είναι κατώτερη των προσδοκιών σας!
Με βάση την ανάλυση του βιογραφικού σας, η εφαρμογή μπορεί επίσης να σας προτείνει δυνατότητες σταδιοδρομίας ή εναλλακτικές θέσεις εργασίας που θα μπορούσαν να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εσάς.
Πηγή: Eures/.epixeiro.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)