Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνελήφθησαν, συνολικά δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


c94d0-makrogiannis1Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δώδεκα (12) άτομα για διάφορα αδικήματα
Κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπών, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, καθώς και μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και δισκίων φαρμακευτικού σκευάσματος
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δώδεκα (12) άτομα και συγκεκριμένα:
Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός στην περιοχή των Κομποτάδων Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, κατηγορούμενος για κλοπή από Ιερό Ναό στην περιοχή του Ζηλευτού Φθιώτιδας, παράβαση του νόμου για τα όπλα και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (153,48) ευρώ, σε κέρματα και χαρτονομίσματα, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και ένας φακός. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή.
Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενος για κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού. Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ και ένα κασετόφωνο, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Επιπλέον από τους αστυνομικούς αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη 32χρονος ημεδαπός, συνεργός του συλληφθέντα.
Συνελήφθη 37χρονη ημεδαπή στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε η από 12-05-2015 Απόφαση του Β’ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι (6) ετών, για ληστεία.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 45 και 39 ετών, σε περιοχές της Χαλκίδας, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα:
  • Στην κατοχή του 45χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.
  • Στην κατοχή του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις σε περιοχές της Χαλκίδας και στο Βασιλικό Ευβοίας αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, ένας επίσης σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
Τέλος συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 53 και 33 ετών σε περιοχές της Φθιώτιδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα:
  • Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, κατελήφθη ο 53χρονος σε περιοχή της Λαμίας, να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
  • Από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Φθιώτιδας , κατελήφθη ο 33χρονος στην περιοχή της Μαλεσίνας, να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)