Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kαμενα Βούρλα:Έβαλε φωτιά στη βεράντα - Νέο επεισόδιο με τον 38χρονο

  Έβαλε φωτιά στη βεράντα - Νέο επεισόδιο με τον 38χρονο στα Καμένα Βούρλα (φώτο αρχείου)
Στο πόδι μια ολοκληρη συνοικία στα Καμένα Βούρλα από τον 38χρονο, που είχε συλληφθεί για τη "χασισοφυτεία" στο διαμέρισμα.
Το σήριαλ συνεχίζεται στα Καμένα Βούρλα και δυστυχώς, όπως λένε εξοργισμένοι οι γείτονες του 38χρονου, κανείς δεν ξέρει ποτέ και με ποιο τρόπο θα τελειώσει το μαρτύριό τους.
Περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται κάτω από το σπίτι του 38χρονου, χωρίς να έχουν επέμβει μέχρι τώρα, αφου ο 38χρονος είναι εκτός εαυτού και δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει.
Από νωρίς το βράδυ για άλλη μια φορά σήκωσε στη γειτονιά στο πόδι από τις φωνές, ενώ αυτή τη φορά πήρε ρούχα και διάφορα σκεπάσματα τα έβγαλε στη βεράντα και έβαλε φωτιά.
Μέχρι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα δεν είχε γίνει κάποια επέμβαση.
«Είναι μαρτύριο αυτό που ζούμε και δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Ρωτήστε όλη τη γειτονιά. Ρωτήστε την αστυνομία, που το έχουμε καταγγείλει πολλές φορές. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...», έλεγε ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.
Ο 38χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της Τρίτης από αστυνομικούς μετά από έφοδο στο διαμέρισμά του, όπου βρέθηκαν πάνω από 400 δενδρύλια χασίς.
Αφέθηκε όμως ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μεχρι να γίνει το δικαστήριο (διαβάστε σχετικά).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)