Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι αγρότες που έχουν βιολογικές καλλιέργειες και μόνο αυτοί δεν είναι υποχρεωτικό να πιστοποιηθούν


Οι αγρότες που έχουν βιολογικές καλλιέργειες και μόνο αυτοί δεν είναι υποχρεωτικό να πιστοποιηθούν
Τι πρέπει να προσέξετε!!!
  • Όσοι έχουν καλλιέργειες, ακόμα και αν είναι συνταξιούχοι ή έχουν άλλο επάγγελμα θα πρέπει να πιστοποιηθούν υποχρεωτικά.
  • Αν κάποιος είναι μεγάλης ηλικίας, μπορεί να πιστοποιηθεί κάποιο από τα παιδιά του, ώστε να μπορεί ο ίδιος να συνεχίσει να αγοράζει γεωργικά φάρμακα.
  • Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ένα άτομο από ένα ολόκληρο συνεταιρισμό, ή μερικά άτομα από ολόκληρο το χωριό να πιστοποιηθούν και να αγοράζουν φάρμακα για όλους τους υπόλοιπους, αφού θα γίνεται ηλεκτρονική διασταύρωση και θα υπάρχουν κυρώσεις!!!
  • Τα σεμινάρια και οι εξετάσεις γίνονται ΜΟΝΟ από πιστοποιημένα κέντρα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Δεν μπορεί ένας γεωπόνος να σας πιστοποιήσει κάνοντάς σας μόνο σεμινάρια!!! Προσοχή γιατί υπάρχει κόσμος που έχει χάσει χρήματα.
  • Το κέντρο Δια Βίου Μάθησης intered (Πλατεία Πάρκου 1 - 4ος όροφος), είναι το μοναδικό κέντρο στο Νομό που έχει κάνει εξετάσεις, για την πιστοποίηση αγροτών και οι αγρότες που πιστοποιήθηκαν σε εμάς είχαν 100% επιτυχία!!!
  • Η αναβολή της πιστοποίησής σας, θα σας κοστίσει περισσότερα χρήματα για το παράβολο γι’ αυτό βιαστείτε. Μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε και στον τόπο διαμονής σας.
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε τώρα στο 22310-22540

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)