Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1.019 προσλήψεις σε ΟΤΑ για γυμναστές, καθηγητές, τεχνίτες


Χίλιες δεκαεννέα θέσεις εποχικού προσωπικού σε δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα ενέκριναν με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις οι συναρμόδιοι υπουργοί Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ειδικότερα, 693 θέσεις αφορούν εργατικό και τεχνικό προσωπικό, χειριστές μηχανημάτων και οδηγούς, οι οποίοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των ΟΤΑ α΄ βαθμού και των Νομικών τους Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Από τις συγκεκριμένες προσλήψεις θα προκληθεί δαπάνη ύψους περίπου 6,5 εκατ. ευρώ, η οποία θα επιβαρύνει αποκλειστικά τα ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι ΟΤΑ και τα ΝΠΙΔ. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ και θα προκηρυχθούν απευθείας από τους εν λόγω φορείς.
Επίσης, εγκρίθηκαν 142 θέσεις για τη στελέχωση Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους. Εξ αυτών, 114 θέσεις αφορούν απασχόληση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ οι υπόλοιπες 28 με συμβάσεις μίσθωσης έργου. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν για το χρονικό διάστημα των οκτώ, εννέα ή έντεκα μηνών και θα επιλεγούν από τις ειδικότητες των μουσικών, εικαστικών, καλλιτεχνών θεάτρου και κινηματογράφου.

Στο μεταξύ, εκδόθηκε και η ΚΥΑ, σύμφωνα με την οποία θα προσληφθούν 184 Καθηγητές Φυσικής Αγωγής διαφόρων ειδικεύσεων σε ΟΤΑ α΄ βαθμού και Νομικά τους Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου. Το προσωπικό θα απασχοληθεί στο πλαίσιο των «Προγραμμάτων Αθλησης για Ολους (ΠΑγΟ)» για το έτος 2015 και θα υπογράψουν σύμβαση με τον φορέα υλοποίησης των προγραμμάτων διάρκειας έως τρεις μήνες και με ωριαία αποζημίωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)