Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πλαστά ασφαλιστήρια, με πληρωμένα τα ασφάλιστρα, ανακαλύπτουν ασφαλισμένοι ιδιοκτήτες ΙΧ από την ηλεκτρονική διασταύρωση


Φαινόμενα πλαστών ασφαλιστηρίων συμβολαίων αυτοκινήτου έφερε στην επιφάνεια η ηλεκτρονική διασταύρωση από τους ίδιους τους ασφαλισμένους της εγκυρότητας της ασφαλιστικής τους κάλυψης.

Fotor052282712
Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή εκατοντάδες κάτοχοι αυτοκινήτου, που μπήκαν στην εφαρμογή του Κέντρου Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι ενώ έχουν πληρώσει στον ασφαλιστή με τον οποίο συνεργάζονται το ασφάλιστρο για την ασφάλιση του οχήματός τους, το ασφαλιστήριο που έχουν στα χέρια τους, είναι πλαστό.
Πως θα δείτε online αν έχετε έγκυρο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου
Όπως αναφέρει, το σχετικό δημοσίευμα, η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πληροφοριών έχει φτάσει το πρώτο 20ήμερο τις 100.000 περίπου και από τα μέχρι σήμερα στοιχεία προκύπτει ότι το 20% των μέχρι σήμερα επισκεπτών, είναι χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κέντρου Πληροφοριών κ. Δημήτρη Ζορμπά το ποσοστό αυτό προσεγγίζει τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις για τον αριθμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων που είχε υπολογιστεί στα 800.000 περίπου οχήματα. Εντυπωσιακό είναι το στοιχείο ότι μετά την ενεργοποίηση της εφαρμογής του Κέντρου Πληροφοριών, τα ασφαλισμένα οχήματα αυξήθηκαν κατά 60.000 επίσης, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ορισμένοι από τους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων, θορυβήθηκαν από την ενεργοποίηση της εφαρμογής.
Με πληροφορίες από την εφημερίδα Καθημερινή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)